Osakaskunnat » Kattelussaari

Kattelussaaren osakaskunta tarjoaa mahdollisuuden kalastaa noin 10.000 ha kokoisella vesialueella Etelä - Saimaalla. Kalastajat voivat lunastaa viehe-, verkko-, katiska-, rysä-, iskukoukku-, tuulastus- ja ravustuslupia lupakartan osoittamalle vesialueelle. Myös sorsastus on mahdollista osakaskunnan vesialueella. Tuotetiedot löytyvät tuotetta likkaamalla. Osalla alueella on voimassa sopimus kalastuksen rajoittamisesta Saimaannorpan suojellemiseksi. Sopimus kieltää osaksi tai kokonaan monien pyydysten ja kalastustapojen käytön. Tarkempaa tietoa löydät ko.asioista tiedostosta Kattelussaarinorppasopimus- ja kartta. Tutustu ennenkuin lähdet kalalle!

Kattelussaaren osakaskunnan luvan myynti tapahtuu saman kalastuslupien myyntiohjelman kautta sekä verkkokaupassa että kaikissa fyysisissä luvanmyyntipisteissä (Urheilu Koskimies). Tämä tarkoittaa sitä, että kalastusalueen kalastuksenvalvojat tietävät reaaliaikaisesti kalastusalueen luvan lunastaneet. Vuonna 2016 olemme lisänneet asiakkaalle mahdollisuuden lisätä oston yhteydessä veneen rekisterinumeron omiin tietoihin. Tämä mahdollistaa "etäisvalvonnan"  ja kalastajille kalastuksen rauhan.

Kartta, kalastusalue: Kartta Kattelussaaren osakaskunta.pdf

Pyydysten merkintä: Merkitse-pyydyksesi-oikein.pdf

Kalastusmääräykset: https://kalastusrajoitus.fi/#/kalastusrajoitus

Pyydysmerkit: Merkitse pyydykset sekä osakaskunnan pyydysmerkein että asettajan yhteistiedoin (nimi ja puhelinnro).

Sopimus ja sopimusalue kalastuksen rajoittamisesta Saimaannorpan suojelemiseksi: Kattelussaaren osakaskunta_sopimusaluekartta ja sopimusehdot.pdf

 


LuvatHintaAlkaenKpl
Katiskalupa7.00 € / Kalenterivuosi
Rantarysälupa7.00 € / Kalenterivuosi
Rapumertalupa5.00 € / Kalenterivuosi
Sorsastuslupa30.00 € / Kalenterivuosi
Tuulastuslupa7.00 € / Kalenterivuosi
Verkkolupa8.00 € / Kalenterivuosi
Viehelupa, 7 vrk7.00 € / 7 vrk
Viehelupa, kuukausi20.00 € / Kuukausi
Viehelupa/kalenterivuosi40.00 € / Kalenterivuosi

Katso lisätiedot tuotteen nimeä klikkaamalla

Osakaskunnan vesialueet


« Takaisin etusivulle